Teamleider Service Center HRM (2024)

Jouw rol

In jouw nieuwe baan van Teamleider Service Center HRM ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening van ons team, dat Service Center HRM heet. Met jouw ervaring in vergelijkbare rollen in een grote, complexe organisatie ben je goed in staat om te sturen op het effectief benutten van alle digitale systemen en processen. Hierdoor waarborg je een Service Center dat vrijwel alle servicevragen van managers en medewerkers direct kan afhandelen en interne klanten adequaat ondersteunt bij hun dagelijkse HR-taken.

Daarnaast ligt de focus op de geautomatiseerde dienstverlening van de HR-processen in HR2day, ons systeem voor de HR-processen. Binnen het Service Center HRM worden de personeels- en salarisadministratie gevoerd van Hogeschool Inholland. Ook voor deze administraties ben je verantwoordelijk waarbij je zorgt voor aansluiting met andere afdelingen, inclusief het fiscaal beheerskader en de controle van de accountant. Vanuit jouw rol zorg je dat we de focus houden op het doorlopend verbeteren van de dienstverlening. Je bent gesprekspartner op diverse niveaus over HR aangelegenheden. Door klantwensen en -behoeften te signaleren en inventariseren, kun je adequaat reageren en anticiperen, wat resulteert in het realiseren van klantwaarde samen met jouw team.

Wie ben jij

Als Teamleider Service Center HRM ben je in staat om jouw team te motiveren en te inspireren om samen de gestelde doelen te bereiken. Je denkt vanuit het klantperspectief en streeft naar het leveren van maximale klantwaarde en het continu verbeteren van onze dienstverlening. Dit heb je aangevuld met:

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau in Finance, HR of een bedrijfseconomische richting.
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring aangevuld in een (coördinerende) rol gericht op een servicedesk of contactcenter (kcc), waarin procesoptimalisatie, klanttevredenheid en personeels- en salarisadministratie key zijn.
  • Het vermogen om sturing te kunnen geven aan veranderingsprocessen binnen een HR Service Center of vergelijkbaar.
  • Je hebt het vermogen om een nieuwe strategie te vertalen naar concrete doelen, prioriteiten, plannen en actiegerichte processen, zodat jouw team deze optimaal kan ondersteunen en verwerken.

Wat bieden wij

  • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris van minimaal € 4.361,31 en maximaal € 6.114,87 bruto per maand (inclusief 3% cao verhoging per 1 juli 2024), schaal 11, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, ontwikkelde vaardigheden en opleiding.
  • Een werkweek van 40 uur per week, maar weet dat alles vanaf 32 uur per week ook bespreekbaar is.
  • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
  • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
  • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
  • Een thuiswerkvergoeding van € 3,35 per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur en een vaste (aanvullende) internetvergoeding van € 10,- netto per maand
  • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
  • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
  • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
  • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Onze hogeschool volgt de cao hbo, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Jouw werkomgeving

De stafafdeling Communicatie & Human Resources (CHR) ondersteunt Hogeschool Inholland vanuit het team HR bij organisatie-, en personeelsontwikkeling, en draagt daarmee bij om het belangrijkste kapitaal van de organisatie - onze medewerkers – aan te trekken, te behouden en zich te ontwikkelen. HR faciliteert Inholland in de werkgeversrol zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat medewerkers gelukkig en vitaal zijn en op de juiste plek zitten waar zij optimaal kunnen presteren.

Werken bij Hogeschool Inholland: ontwikkelen met een open blik

Ontwikkelen met een open blik

Werken bij Hogeschool Inholland vraagt om een open blik naar jezelf en jouw omgeving. Je krijgt bij ons de ruimte om jouw unieke talenten verder te ontwikkelen. En talent gaat bij ons niet alleen over wat je kunt: bij Inholland gaat talent ook over wie je bent. Als professional én als mens. Iemand met lef. Passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze studenten. Een open blik en onderzoekende houding. Je hebt bij ons zelf de regie over jouw eigen loopbaan en dat stimuleren we. Omdat jij en jouw talent telt.

Persoonlijk en dichtbij

Onze hogeschool voelt als thuis, een plek waar je jezelf kunt zijn, gekend en gewaardeerd wordt om wie je bent. Onze benadering is persoonlijk, dichtbij en inclusief: iedereen telt mee. En bij alles wat we doen, kijken we hoe we elkaar kunnen aanvullen, helpen groeien, sterker maken.

Bij onze hogeschool word je uitgedaagd om out of the box te denken, kansen te signaleren en te pakken. Zo komen verschillende disciplines, invalshoeken en organisaties samen. En helpen we elkaar om grote uitdagingen aan te gaan en om onszelf én elkaar steeds verder te ontwikkelen, als professional en als mens.

Teamleider Service Center HRM (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5983

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.